---> Klik hier voor de Up Close And Personal collectie van Studio Anneloes!

Meer menu Veel gestelde vragen

Verzendkosten / Levertijd / Ophalen in winkel

 

Verzendkosten

U betaald bij Express Wear geen bezorgkosten boven een totaal bestelbedrag van EUR 75,- (dit houd in dat de uiteindelijke betaling na kortingen boven de EUR 75,- moet zijn) voor verzending binnen Nederland, onder de EUR 75 rekenen wij EUR 4,95 per pakket. Voor België en Duitsland rekenen wij onder de EUR 75,- EUR 5,95 per pakket. Boven de EUR 75,- is verzending gratis. 

 

Levertijd

We streven er naar om bestellingen die voor 13:00 uur geplaatst zijn dezelfde dag te verzenden maar het is erg afhankelijk van de hoogte van de voorraad en uit welk magazijn het artikel moet komen. 

 

Ophalen in de winkel

Bestel uw artikelen online en haal uw order af bij één van onze filialen. U kunt ze passen en in de winkel afrekenen, zo heeft u altijd de artikelen die u mooi vindt in een filiaal naar uw keuze. Vind u de artikelen toch niet mooi genoeg of past u ze niet? Dan hoeft u ze niet te kopen. Let wel op dat de betaling in de winkel gedaan wordt en daarmee de voorwaarden van een winkelaankoop gelden. Het is geen webshop aankoop maar een winkelreservering.