Drop 2 van Studio Anneloes NEW BEGINNINGS is binnen!
⚠️ Wegens grote drukte bij de PostNL door COVID-19 kan je bestelling langer onderweg zijn.

Meer menu

Express Wear Bemmel

Express Wear Bemmel

Dames en herenkleding onder één dak, merkkleding in alle prijsklassen en grote diversiteit aan merken voor jong en oud. Ga je voor een Jeans, T-Shirt, Trui, jas of complete outfit bij Express Wear Bemmel ben je dan aan het juiste adres. De kledingwinkel Express Wear opende in 1993 haar deuren, dit met een groot succes en groeide al snel uit de voegen om de klant op een juiste manier de collecties te presenteren. In 2009 werd deze vestiging in de gemeente Bemmel uitgebreid van 75 m2 naar 150 m2, de voormalig naast gelegen schoenenwinkel stopte ermee, voor Express Wear de kans om uitbreiding te realiseren. Van 2 winkels heeft Express Wear 1 grote succesformule gerealiseerd. 150 m2 dames en heren mode in het jeans en casualsegment. In 2011 is het centrum Bemmel flink uitgebreid met verschillende winkels met een aantal grote trekkers erbij. Express Wear is in Bemmel dus al jaren een begrip op het gebied van merkkleding voor dames, heren, jongens en meisjes en een belangrijke kledingwinkel in het totale winkelaanbod van het centrum van Bemmel. Een belangrijke succesfactor van Express Wear is ook de service die we verlenen in een ongedwongen sfeer staan onze medewerkers iedere dag voor onze klanten klaar en hebben echt de mentaliteit van “wij doen niet moeilijk, dat doen er namelijk al genoeg, wij onderscheiden ons graag”Het centrum van Bemmel trekt veel klanten aan vanuit Gendt, Haalderen, Huissen, Ressen, Lent en Oosterhout.

Het dichtstbijzijnde andere Express Wear filiaal van Bemmel is Express Wear Gendt dit ligt op 7 km afstand, naast Express Wear Gendt en Bemmel heeft Express Wear ook kledingwinkels in Wijchen, Zevenaar, Duiven en Winterswijk.

De plaats Bemmel

Bemmel ligt in het mooie Gelderland nabij de stad Nijmegen. De gemeente Bemmel telt rond de 13.000 inwoners en maakt vanaf 2001 deel uit van de gemeente Lingewaard. De gemeente Lingewaard bestaat uit de omliggende plaatsen Huissen, Gendt, Angeren, Doornenburg, Haalderen en Ressen, de totale gemeente kent zo’n 46.000 inwoners. Zeg je kleding voor heren of dames of een stoere jeans in Gelderland of in Lingewaard dan zeg je Express Wear Bemmel, daar slaag je altijd.

Bemmel is ook wel bekend van het jaarlijkse Dweildag evenement, een groot evenement waarbij dweilorkesten uit verschillende landen naar Bemmel komen. 

De medewerkers van Express Wear Bemmel staan iedere dag voor je klaar, Graag tot ziens bij Express Wear Bemmel.

Adres

Dorpsstraat 31 c+d
6681 BL, Bemmel
Telefoon 0481-461137
 • Openingstijden

 • Maandagtot 10 februari gesloten
 • Dinsdagtot 10 februari gesloten
 • Woensdagtot 10 februari gesloten
 • Donderdagtot 10 februari gesloten
 • Vrijdagtot 10 februari gesloten
 • Zaterdagtot 10 februari gesloten
 • Zondag

Koopzondagen / afwijkende openingstijden:

2020

05-05-2020: GESLOTEN
21-05-2020: GESLOTEN
05-05-2020: GESLOTEN 
31-05-2020: GESLOTEN 
01-06-2020: GESLOTEN

Express Wear BemmelExpress Wear BemmelExpress Wear BemmelExpress Wear Bemmel