Studio Anneloes Dress up dress down is binnen!

Meer menu

Express Wear Bemmel

Express Wear Bemmel

 

Dames en herenkleding onder één dak, merkkleding in alle prijsklassen en grote diversiteit aan merken voor jong en oud. Ga je voor een Jeans, T-Shirt, Trui, jas of complete outfit bij Express Wear Bemmel ben je dan aan het juiste adres. De kledingwinkel Express Wear opende in 1993 haar deuren, dit met een groot succes en groeide al snel uit de voegen om de klant op een juiste manier de collecties te presenteren. In 2009 werd deze vestiging in de gemeente Bemmel uitgebreid van 75 m2 naar 150 m2, de voormalig naast gelegen schoenenwinkel stopte ermee, voor Express Wear de kans om uitbreiding te realiseren. Van 2 winkels heeft Express Wear 1 grote succesformule gerealiseerd. 150 m2 dames en heren mode in het jeans en casualsegment. In 2011 is het centrum Bemmel flink uitgebreid met verschillende nieuwe winkels en een aantal grote trekkers erbij. In 2021 was het voor de winkel tijd voor een volgende stap, de oude winkel werd te klein en het was tijd voor een update. Express Wear Bemmel verhuist naar een winkelpand verder op in de straat met maar liefst 318 m2 aan vloeroppervlakte. Filiaal Bemmel is de tweede winkel die de Express Wear 2.0 make-over ondergaat!  Van indrukwekkende etalagés, een gezellige koffie corner tot aan het vernieuwde Expresswear.nl logo op de gevel! Dit alles om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn en mooiere presentaties weer te geven.

Express Wear is in Bemmel dus al jaren een begrip op het gebied van merkkleding voor dames, heren, jongens en meisjes en een belangrijke kledingwinkel in het totale winkelaanbod van het centrum van Bemmel. Een belangrijke succesfactor van Express Wear is ook de service die we verlenen in een ongedwongen sfeer staan onze medewerkers iedere dag voor onze klanten klaar en hebben echt de mentaliteit van “wij doen niet moeilijk, dat doen er namelijk al genoeg, wij onderscheiden ons graag” Het centrum van Bemmel trekt veel klanten aan vanuit Gendt, Haalderen, Huissen, Ressen, Lent en Oosterhout.

Het dichtstbijzijnde andere Express Wear filiaal van Bemmel is Express Wear Gendt dit ligt op 7 km afstand, naast Express Wear Gendt en Bemmel heeft Express Wear ook kledingwinkels in Wijchen, Zevenaar en Duiven

De plaats Bemmel

Bemmel ligt in het mooie Gelderland nabij de stad Nijmegen. De gemeente Bemmel telt rond de 13.000 inwoners en maakt vanaf 2001 deel uit van de gemeente Lingewaard. De gemeente Lingewaard bestaat uit de omliggende plaatsen Huissen, Gendt, Angeren, Doornenburg, Haalderen en Ressen, de totale gemeente kent zo’n 46.000 inwoners. Zeg je kleding voor heren of dames of een stoere jeans in Gelderland of in Lingewaard dan zeg je Express Wear Bemmel, daar slaag je altijd.

Bemmel is ook wel bekend van het jaarlijkse Dweildag evenement, een groot evenement waarbij dweilorkesten uit verschillende landen naar Bemmel komen. 

De medewerkers van Express Wear Bemmel staan iedere dag voor je klaar, Graag tot ziens bij Express Wear Bemmel.

Adres

Dorpsstraat 29 A / D
6681 BK, Bemmel
Telefoon 0481-461137
 • Openingstijden

 • Maandag13:00 - 18:00
 • Dinsdag09:00 - 18:00
 • Woensdag09:00 - 18:00
 • Donderdag09:00 - 18:00
 • Vrijdag09:00 - 18:00
 • Zaterdag09:00 - 17:00
 • Zondag

Koopzondagen / afwijkende openingstijden:

2021

 
Express Wear BemmelExpress Wear BemmelExpress Wear BemmelExpress Wear Bemmel