Studio Anneloes Go With The Flow is binnen!
⚠️ Wegens grote drukte bij de PostNL kan je bestelling langer onderweg zijn!

Meer menu Veel gestelde vragen

Spaar voor korting!

Expresswear werkt met een spaarprogramma waarmee je shoptegoed kunt opbouwen als klant. Wanneer je een aankoop doet, spaar je automatisch spaarpunten in je klant account. Het aantal spaarpunten dat je ontvangt hangt af van de orderwaarde van jouw bestelling(en). De gespaarde punten kun je bij een volgende bestelling inwisselen voor extra korting!

Je spaart automatisch spaarpunten zodra je een account hebt aangemaakt
Je ontvangt voor elke euro die je besteedt 1 punt
Bonuspunten zijn ook geldig in de sale en/of op afgeprijsde artikelen
Je ontvangt de kortingsvoucher direct in je mail!

Hoe werkt het?

Het inleveren van bonuspunten is heel simpel. Na iedere aankoop verschijnen de gespaarde punten na 21 dagen in je account.

Inleveren gaat als volgt.

1. Log in op onze webshop met jouw gegevens en klik op mijn bonuspunten. 2. Kies het aantal punten en klik op verzilveren. 3. Je ontvangt een mail met de code die je in de winkelmand onder het veld ‘Actie of kortingscode’ kunt invullen.

1. Aankoop
& account aanmaken
2. Na 21 dagen worden
punten toegevoegd
3. Wissel je punten
om voor een actiecode
4. Shop met
korting!

Het maximum aantal in te leveren punten per bestelling is 500 punten (€25,-). De minimale bestelwaarde om punten in te leveren is €75,-. Bonuspunten of gegenereerde code kunnen niet achteraf ingeleverd worden.

Bonuspunten kunnen niet gespaard worden op SALE of afgeprijsde artikelen, maar je kunt ze hier wel op inleveren. Dit kan namelijk op ons gehele online aanbod! De gespaarde bonuspunten worden 21 dagen na je aankoop aan je account toegevoegd.

Bij een gehele retournering zal de code éénmalig opnieuw geactiveerd worden voor een volgende bestelling, hij is dan 1 maand geldig.