Bekijk hier de gehele nieuwe The Elegant issue collectie van Studio Anneloes

Meer menu

Express Wear Wijchen

 

Express Wear Wijchen

Express Wear is al vanaf 1994 een begrip in het centrum van Wijchen. Express Wear is vanaf de bouw van het overdekte winkelcentrum gevestigd in deze Marktpromenade, tot op de dag van vandaag is Express Wear daar nog steeds gevestigd. In de loop der jaren is de winkel meerdere malen verbouwt en uitgebreid in m2. De achtergelegen telefoonwinkel is in 2002 overgenomen door Express Wear en bij de huidige winkel gevoegd. In 2002 is het verkoopvloeroppervlakte van 100 m2 uitgebreid naar 150 m2 shopplezier. In 2009 is de winkel daarna voorzien van een nieuw interieur. In begin 2021 was het voor de winkel tijd voor een volgende stap,  het pand naast de huidige winkel kwam vrij te staan en de keuze was snel gemaakt. De panden zijn samengevoegd tot een totaal vloeroppervlakte van maar liefs 300 m2! Naast de verbouwing heeft Wijchen als eerste winkel de vernieuwde Express Wear 2.0 formule ondergaan. Van indrukwekkende etalagés, een zijl voor online bestellingen in de winkel, een gezellige koffie corner tot aan het vernieuwde Expresswear.nl logo op de gevel! Dit alles om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn en mooiere presentatie weer te geven.

De winkel in Wijchen heeft een ruim merken pakket in verschillende prijsklassen en werkelijk voor jong en oud toegankelijk, wekelijks word dit aangevuld met nieuwe collectie dames en herenkleding. Op gebied van dameskleding en herenkleding een toon aangevende kledingwinkel in het centrum van Wijchen. Zoek je een jeans, een vest, shirt of lekkere jas dan moet je bij Express Wear in Wijchen zijn. Het centrum van Wijchen heeft een gezellige uitstraling waar wekelijks veel word georganiseerd een divers winkelaanbod en verschillende horeca gelegenheden, deze combinatie met de mentaliteit van de mensen in Wijchen maken het gezellig winkelen en wonen in Wijchen tot een succes. Wijchen heeft van de omliggende plaatsen veel toevloeiing, plaatsen als Beuningen, Druten, Grave, Heumen, Oss en Nijmegen.

Wekelijks is er een gezellige markt in Wijchen. 

 

De plaats Wijchen

Wijchen is gelegen in de provincie Gelderland nabij Noord-Brabant in de regio Maas en Waal en maakt deel uit van de stadsregio Arnhem / Nijmegen.

De gemeente Wijchen bestaat uit de volgende dorpen, Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Niftrik, Wijchen en Woezik.

Wijchen telt rond de 33.000 inwoners, de gehele gemeente Wijchen telt ruim 41.000 inwoners

Wijchen staat oa. bekend om de doortocht van de 4-Daagse van Nijmegen,  het grote muziekfestival Emporium, de Kasteelfeesten en recreatieplassen de Groene Heuvels en de Berendonck, zomaar enkele locatie en evenementen dat Wijchen op de kaart zet.

De vestiging in Wijchen is meest zuidelijk gelegen filiaal van Express Wear, de dichtbij zijnde Express Wear winkel van Wijchen zijn Gendt en Bemmel, de vestigingen Zevenaar, Duiven en Winterswijk liggen nog weer wat verder weg. Wilt u echt de deur niet uit shop dan online op www.expresswear.nl wanneer het jou uit komt, we bezorgen u graag alles thuis wanneer het u uitkomt.

Kom snel eens een kijkje nemen bij het gezellige Express Wear in Wijchen en de dames zijn u graag van dienst om u mooi te kleden zowel dames als herenkleding bent u bij ons aan het juiste adres.

Adres

Marktpromenade 6
6602 HR, Wijchen
Telefoon 024-6424880
 • Openingstijden

 • Maandag09:30 - 17:30
 • Dinsdag09:30 - 17:30
 • Woensdag09:30 - 17:30
 • Donderdag09:30 - 17:30
 • Vrijdag09:30 - 20:00
 • Zaterdag09:30 - 17:00
 • Zondag

Koopzondagen / afwijkende openingstijden:

 

KOOPZONDAGEN 2022

10 april 

woensdag 27 april (feestdag, zijn wij open van 10:00 uur t/m 17:00 uur)

donderdag 26 mei (feestdag zijn wij open)

26 juni

25 september

27 november

11 december

18 december

1ste Kerstdag gesloten

2de Kerstdag gesloten

Nieuwjaarsdag gesloten

Express Wear WijchenExpress Wear WijchenExpress Wear WijchenExpress Wear Wijchen