Studio Anneloes Go With The Flow is binnen!
⚠️ Wegens grote drukte bij de PostNL kan je bestelling langer onderweg zijn!

Meer menu

Express Wear Wijchen

Winkel op afspraak bij Express Wear

Vanaf woensdag 3 maart is het mogelijk te winkelen op afspraak in ons filiaal in Wijchen. Maak kennis met de nieuwste voorjaarsitems en profiteer van onze sale collectie. Het ‘’ophalen in de winkel’’ van bestellingen is vanaf 3 maart ook weer mogelijk. Dit kan echter alleen op afspraak, de winkel neemt contact met je op zodra jouw bestelling klaar ligt.

 • Maak een afspraak

Je kunt telefonisch een afspraak maken bij het gewenste filiaal, één van onze collega’s zal samen met jou naar een geschikt moment zoeken om te komen shoppen. Bij geen gehoor of buiten de openingstijden om kun je de winkel mailen. Laat daarin je naam en telefoonnummer achter en we bellen je daarna zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.

Telefoon: 024-6424880
E-mail: wijchen@expresswear.nl

 • Goed om te weten

Wij staan voor je klaar van maandag t/m zaterdag van 10:00-17:00 uur, en werken standaard met tijdvakken van 30 minuten. Mocht je meer tijd willen reserveren kan dat natuurlijk in overleg. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Een mondkapje dragen en 1,5m afstand bewaren is in de winkel verplicht. Wanneer je klachten hebt verzetten wij in overleg de afspraak.

Je bent van harte welkom.

Express Wear Wijchen

Express Wear is al vanaf 1994 een begrip in het centrum van Wijchen. Express Wear is al vanaf de bouw van het overdekte winkelcentrum gevestigd in deze Marktpromenade, tot op de dag van vandaag is Express Wear daar nog steeds gevestigd, in de loop der jaren meerdere malen verbouwt en uitgebreid in m2. De achtergelegen telefoonwinkel is in 2002 overgenomen door Express Wear en bij de huidige winkel gevoegd. In 2002 is het verkoopvloeroppervlakte van 100 m2 uitgebreid naar 150 m2 shopplezier. In 2009 is de winkel weer helemaal voorzien van een nieuw interieur. Dit alles om de klant beter van dienst te kunnen zijn, mooiere presentatie die aansluiten aan de eisen van het moment. De winkel in Wijchen heeft een ruim merken pakket in verschillende prijsklassen en werkelijk voor jong en oud toegankelijk, wekelijks word dit aangevuld met nieuwe collectie dames en herenkleding. Op gebied van dameskleding en herenkleding een toon aangevende kledingwinkel in het centrum van Wijchen. Zoek je een jeans, een vest, shirt of lekkere jas dan moet je bij Express Wear in Wijchen zijn. Het centrum van Wijchen heeft een gezellige uitstraling waar wekelijks veel word georganiseerd een divers winkelaanbod en verschillende horeca gelegenheden, deze combinatie met de mentaliteit van de mensen in Wijchen maken het gezellig winkelen en wonen in Wijchen tot een succes. Wijchen heeft van de omliggende plaatsen veel toevloeiing, plaatsen als Beuningen, Druten, Grave, Heumen, Oss en Nijmegen.

Wekelijks is er een gezellige markt in Wijchen. 

De plaats Wijchen

Wijchen is gelegen in de provincie Gelderland nabij Noord-Brabant in de regio Maas en Waal en maakt deel uit van de stadsregio Arnhem / Nijmegen.

De gemeente Wijchen bestaat uit de volgende dorpen, Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Niftrik, Wijchen en Woezik.

Wijchen telt rond de 33.000 inwoners, de gehele gemeente Wijchen telt ruim 41.000 inwoners

Wijchen staat oa. bekend om de doortocht van de 4-Daagse van Nijmegen,  het grote muziekfestival Emporium, de Kasteelfeesten en recreatieplassen de Groene Heuvels en de Berendonck, zomaar enkele locatie en evenementen dat Wijchen op de kaart zet.

De vestiging in Wijchen is meest zuidelijk gelegen filiaal van Express Wear, de dichtbij zijnde Express Wear winkel van Wijchen zijn Gendt en Bemmel, de vestigingen Zevenaar, Duiven en Winterswijk liggen nog weer wat verder weg. Wilt u echt de deur niet uit shop dan online op www.expresswear.nl wanneer het jou uit komt, we bezorgen u graag alles thuis wanneer het u uitkomt.

Kom snel eens een kijkje nemen bij het gezellige Express Wear in Wijchen en de dames zijn u graag van dienst om u mooi te kleden zowel dames als herenkleding bent u bij ons aan het juiste adres.

Adres

Marktpromenade 6
6602 HR, Wijchen
Telefoon 024-6424880
 • Openingstijden

 • MaandagOp afspraak weer geopend
 • DinsdagOp afspraak weer geopend
 • WoensdagOp afspraak weer geopend
 • DonderdagOp afspraak weer geopend
 • VrijdagOp afspraak weer geopend
 • ZaterdagOp afspraak weer geopend
 • Zondag

Koopzondagen / afwijkende openingstijden:

2021

04-04-2021: GESLOTEN ivm Pasen
05-04-2021: GESLOTEN ivm Pasen
27-04-2021: Koningsdag gesloten

Express Wear WijchenExpress Wear WijchenExpress Wear WijchenExpress Wear Wijchen