De nieuwe collectie Studio Anneloes Art by Nature is binnen!

Meer menu BLOG

Champion

We zijn blij te kunnen vermelden dat Expresswear.nl binnenkort het merk Champion mag verwelkomen in haar merkenpakket. Een sportief merk, waarvan wij een mooie selectie dames- en herenkleding hebben opgenomen in ons assortiment. Let op: webshop only!

 

Het merk Champion is ontstaan in het jaar 1919 en wordt voornamelijk herkend door het subtiele ‘C’ logo, welke inmiddels ook is uitgebreid naar het merklogo ‘Champion’. Het merk Champion staat voornamelijk bekend om haar comfortabele (sport)kleding, daar waar het merk in eerste instantie haar collecties voor uitbracht. Menig elftallen van diverse sporten hebben zijn wedstrijden gespeeld in Champion kleding, maar nu is het merk ook uiterst geschikt voor casual outfits! In de loop van de jaren heeft Champion zichzelf namelijk doorontwikkeld en is uitgegroeid tot een fashionbrand waar niemand meer omheen kan!  

Op Expresswear.nl vind je prachtige shirts, hoodies en sweaters van Champion. Voor zowel dames als heren en in de meest uiteenlopende kleuren en uitvoeringen. Een frisse en prachtige aanvulling op je garderobe en stuk voor stuk items waarmee je jezelf opvallend kunt kleden!