KLIK HIER --->De Nieuwe collectie Studio Anneloes Summer Essentials is binnen!

Meer menu Klantenservice

Algemene voorwaarden social media acties

Actievoorwaarden en spelregels

 1. Winacties worden uitgeschreven door een medewerker van Express Wear Online BV gevestigd te Westervoort. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een email hebt gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Wanneer de actie via onze social media kanalen loopt, als Instagram of Facebook vind deelname plaats wanneer je voldoet een de gestelde eisen volgens het bijgevoegde bericht. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. De promotie van een Facebook en/of Instagram winactie is op geen enkele manier gesponsord of beheerd door Facebook / Instagram en zijn daarom gevrijwaard.
 4. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
 5. De minimumleeftijd om mee te doen is 18 jaar. Ben je jonger, dan betekend meedoen dat je daarvoor toestemming hebt van (een van) je ouders/verzorgers.
 6. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een winactie.
 7. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
 8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen. De winnaars van een winactie die loopt via een van onze social media kanalen, kunnen benoemd worden in een online bericht, de naam van de winnaar komt dan zichtbaar in beeld op onze Facebook / Instagram pagina. Ook nemen wij contact op met de winnaar via een privé bericht.
 10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 12. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Express Wear online BV en worden niet verstrekt aan derden. Je ontvangt na deelname aan de winactie e-mail vanuit Express Wear Online BV. Je wordt op de hoogte gehouden van de laatste trends, acties en dergelijke. Je kunt natuurlijk altijd aangeven dat je deze e-mails niet meer wilt ontvangen, door op de afmeldlink te klikken in de desbetreffende e-mail.
 13. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Express Wear Online BV.
 14. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 15. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met e-mail: klantenservice@expresswear.nl of telefonisch via telefoonnummer: 026-3121155