---> Klik hier voor de Up Close And Personal collectie van Studio Anneloes!

Meer menu BLOG

Studio Anneloes

Studio Anneloes, een merk afkomstig van onze eigen Nederlandse bodem. Dit merk bestaat nog geen tien jaar, maar is door winkelend Nederland in haar armen gesloten. Items van Studio Anneloes vliegen als warme broodjes over onze toonbanken heen. Wij snappen dat helemaal!

Studio Anneloes

Inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen in de modebranche. Dat is wat Studio Anneloes dagelijks voor elkaar krijgt. ‘Fast Fashion’ is dan ook niet voor niets het motto en de slogan van dit topmerk! Met een zeer uitgebreide collectie tops, jurken, tunieken, jumpsuits, blouses en de welbekende broeken, is Studio Anneloes een merk dat geschikt is voor iedere vrouw!

Ooit gehoord van ‘Travel kwaliteit’? Je weet niet wat je mist. De combinatie tussen polyamide en elastan  wat voor deze kwaliteit gebruikt wordt, zorgt voor een item dat niet kreukt of pilt en ook nog eens enorm comfortabel is. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat, een feestje hebt of wanneer je gewoon goed voor de dag wilt komen! De pasvorm? Die is bij Studio Anneloes altijd boven verwachting goed! Benieuwd naar de items gemaakt van deze travel kwaliteit? Kijk dan eens naar bijvoorbeeld de broeken van Studio Anneloes!

Kwaliteit van haar kledingstukken staat hoog in ’t vaandel. Sterker nog, de lat wordt alsmaar hoger gelegd. Perfect afgewerkt: met steekzak, zonder steekzak. Met knoop en zonder knoop. Sportief gekleed met een bies of zakelijk gekleed. Een ruime variatie aan stijlen, maar toch kenmerkend voor Studio Anneloes.

Studio Anneloes heeft een ruime variatie aan stijlen binnen haar assortiment, zodat er voor ieder wat wils is. Weet je wat ook nog eens heel mooi is? De items van Studio Anneloes kunnen vrijwel allemaal met elkaar gecombineerd worden! Een perfecte outfit samenstellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! We kunnen wel een heel boekwerk over dit topmerk schrijven, maar we raden je aan om het gewoon zelf te ervaren! De collectie van Studio Anneloes vind je hier.