De nieuwe collectie Studio Anneloes Eye of the Tiger is binnen!

Meer menu BLOG

Kerstoutfit mannen 2019

De kerstdagen komen er weer aan en dat vraagt natuurlijk om een mooie outfit. Hoe je jezelf stijlvol kunt kleden tijdens deze feestelijke dagen? We helpen je graag een eind op weg. Op Expresswear.nl vind je namelijk diverse fashionitems van verschillende herenmerken, waarmee je een prachtige outfit voor tijdens de kerstdagen kunt samenstellen.

Casual of netjes?

Qua outfit is er geen specifieke richtlijn waar je aan moet voldoen. Het belangrijkste is dat je een outfit draagt waarin je jezelf comfortabel voelt. De één gaat voor een hippe, casual outfit en de ander haalt nette kleding uit de kast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vest en een t-shirt, of een colbert en een overhemd. Hoe je een  kerstoutfits samenstelt? We geven je graag wat voorbeelden.

Casual de kerstdagen door

Is een colbert of een overhemd niets voor jou? Geen probleem! Tijdens de kerstdagen kun je namelijk ‘gewoon’ de kledingstukken dragen welke je bijvoorbeeld op het werk draagt. Mits de gelegenheid dit toelaat natuurlijk.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een slim fit jeans te combineren met een mooie print t-shirt, een sportief poloshirt of een mooi vest. Een paar gave sneakers er onder en je hebt een gave kerstoutfit samen weten te stellen. Is het toch wat te koud? Trek dan een warme hoodie of één van onze gave truien aan!

Een nette kerstoutfit

Ook voor een nette outfit kun je bij ons slagen! Zo hebben we prachtige overhemden, welke je uitstekend tijdens de kerstdagen kunt dragen. Combineer dit item met een nette chino broek en je hebt een mooie kerstoutfit weten samen te stellen. Toch kun je nog een stapje verder gaan. Kies er bijvoorbeeld eens voor om een gilet of een colbert over het overhemd te dragen.

Ons aanbod herenkleding

We hopen dat je een goed beeld hebt kunnen krijgen van wat de mogelijkheden zijn om te dragen tijdens de kerstdagen. Op Expresswear.nl vind je natuurlijk nog veel meer herenkleding. Nieuwsgierig naar wat je bij ons kunt vinden? Ons gehele aanbod herenkleding vind je hier.