Bekijk hier de gehele nieuwe The Elegant issue collectie van Studio Anneloes

Meer menu

Express Wear Zevenaar

Express Wear Zevenaar

De vestiging van Express Wear in Zevenaar is al vanaf 2007 een begrip in het winkelcentrum aan de Marktstraat 17 van Zevenaar. De vestiging in Zevenaar is het grootste filiaal van Express Wear, het vloeroppervlakte van deze kledingwinkel is 250 m2, wat is opgedeeld in 125 m2 herenkleding en 125 m2 dames kleding. Express Wear Zevenaar heeft door haar ruim opgezette winkel, ruimte voor enorm veel verschillende merkkleding. De vestiging heeft een ruime doelgroep voor dames, heren, jongens en meisjes vanaf een leeftijd van ca. 14 jaar tot iedereen die graag in een spijkerbroek over straat gaat. Express Wear bedient de vrouwelijke klant die iets zoekt voor een feestje maar ook de vrouw die graag een stoere outfit draagt. Voor heren geldt hetzelfde de stoere man voor een spijkerbroek of jeans met een gaaf jack of sweater kan moeiteloos slagen in onze collecties maar de man die een feestje heeft, weet zich bij Express Wear ook wel raad voor een nette jeans met een overhemd en colbert. Express Wear voert uitsluitend bekende merken die populair zijn bij gevarieerde leeftijdsklassen en de kwaliteit bieden die in verhouding staat tot de prijs. Het winkelcentrum van Zevenaar heeft een breed winkelaanbod met gevarieerde winkels en een groot aantal horeca gelegenheden. Deze combinatie maakt het centrum van Zevenaar zo compleet en sterk tegelijk. Het centrum van Zevenaar trekt hiermee een hoop klanten uit omliggende plaatsen als Didam, Westervoort, Duiven, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Doesburg en Doetinchem. Het dichtstbijzijnde Express Wear filiaal van Zevenaar, is in Duiven, wat een afstand kent van ca. 6 km. De verdere Express Wear winkels zijn gelegen in Bemmel en Wijchen, wil je echt de deur niet uit en hou je van gemak bestel dan via internet op www.expresswear.nl je shopt dan wanneer het jou uitkomt en laat bezorgen waar het jou uitkomt.

De plaats Zevenaar

De plaats Zevenaar is gelegen in de provincie Gelderland en telt rond de 25.000 inwoners. Tot de gemeente Zevenaar behoren ook de dorpen Angerlo, Babberich, Bahr, Bingerden, Giesbeek, Lathum, Ooy en Oud-Zevenaar, dat zich tevens ook in de Liemers bevind en deel uitmaakt van Stadsregio Arnhem - Nijmegen, in zijn totaliteit telt de gemeente Zevenaar rond de 32.000 inwoners, dit is inclusief de omliggende dorpskernen. Zevenaar ligt aan de A12 net voor de Duitse grens.

De enthousiaste medewerkers van Express Wear Zevenaar staan altijd voor u klaar, om zo het verschil te maken tussen de vele winkels in Zevenaar. Wij staan voor service en kwaliteit, dat is tevens het grote succes van de formule van Express Wear in de provincie Gelderland nabij Arnhem en Nijmegen en een uitstapje in Winterswijk. 

Adres

Marktstraat 17
6901 AK, Zevenaar
Telefoon 0316-343031
 • Openingstijden

 • Maandag13:00 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 18:00
 • Vrijdag09:30 - 20:00
 • Zaterdag09:30 - 17:00
 • Zondag

Koopzondagen / afwijkende openingstijden:

Koopzondagen 

Zondag 3 april  

Zondag 1 mei  

Zondag 5 juni gesloten ivm Pinksteren

Zondag 3 juli  

Zondag 7 augustus gesloten

Zondag 11 december Wintermarkt 13:00 - 17:00 uur

Zondag 18 december 13:00 - 17:00 uur

1ste Kerstdag gesloten

2de Kerstdag gesloten

Nieuwjaarsdag gesloten

 

 

Express Wear ZevenaarExpress Wear ZevenaarExpress Wear ZevenaarExpress Wear Zevenaar