Studio Anneloes Go With The Flow is binnen!
⚠️ Wegens grote drukte bij de PostNL kan je bestelling langer onderweg zijn!

Meer menu

Express Wear Duiven

Winkel op afspraak bij Express Wear

Vanaf woensdag 3 maart is het mogelijk te winkelen op afspraak in ons filiaal in Duiven. Maak kennis met de nieuwste voorjaarsitems en profiteer van onze sale collectie. Het ‘’ophalen in de winkel’’ van bestellingen is vanaf 3 maart ook weer mogelijk. Dit kan echter alleen op afspraak, de winkel neemt contact met je op zodra jouw bestelling klaar ligt.

 • Maak een afspraak

Je kunt telefonisch een afspraak maken bij het gewenste filiaal, één van onze collega’s zal samen met jou naar een geschikt moment zoeken om te komen shoppen. Bij geen gehoor of buiten de openingstijden om kun je de winkel mailen. Laat daarin je naam en telefoonnummer achter en we bellen je daarna zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.

Telefoon: 0316-268397
E-mail: duiven@expresswear.nl

 • Goed om te weten

Wij staan voor je klaar van maandag t/m zaterdag van 10:00-17:00 uur, en werken standaard met tijdvakken van 30 minuten. Mocht je meer tijd willen reserveren kan dat natuurlijk in overleg. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Een mondkapje dragen en 1,5m afstand bewaren is in de winkel verplicht. Wanneer je klachten hebt verzetten wij in overleg de afspraak.

Je bent van harte welkom.

Express Wear Duiven

De vestiging Duiven van Express Wear is een waar begrip op het gebied van mode in dames en heren kleding in het jeans en vrijetijdskleding segment in de plaats Duiven en omgeving, Express Wear is in de gemeente Duiven al vanaf 1984 actief, en De jeans en casualkleding winkel van Duiven en omstreken. Vanaf het begin gevestigd aan de (oude) Pastoriestraat 34 en vervolgens omdat er een overdekt winkelcentrum gebouwd ging worden met veel variatie van winkels verhuisd naar de Elshofpassage 34, hier is Express Wear gevestigd gebleven tot dat er naast deze Elshofpassage weer een nieuw centrum gebouwd ging worden in de style van het moment met diversietijd van verschillende winkels en omringd met gezellige horeca, voor Express Wear een reden om na exact 10 jaar de Elshofpassage weer te gaan verlaten. Express Wear opent in een totaal nieuw winkelpand aan de (nieuwe) Pastoriestraat 36 in oktober 2013 haar meest recente winkelformule, totaal in de style van dit moment, waarbij de collecties goed tot haar recht komen. Dit vernieuwde centrum wat in verschillende fases gebouwd zal worden moet aantrekkingskracht, gezelligheid en variatie bieden. De gemeente Duiven wil hiermee het onderscheidt maken met omliggende plaatsen in de Liemers en klanten aantrekken vanuit Westervoort, Groessen, Didam, Loo, Rijnwaarden, Lathum, Giesbeek en Zevenaar. Voor dames, heren, jongens of meisjes kleding van bekende merken in verschillende prijsklassen moet je bij Express Wear zijn. Stoer, netjes, vrouwelijk of gewoon goed gekleed dan helpen de collega’s van filiaal Duiven u graag op weg op de manier die bij u past.

Naast Duiven heeft Express Wear ook een winkel in het 10 km verderop gelegen centrum van Zevenaar dit is naast Gendt, Bemmel, Wijchen en Winterswijk de dichtbij zijnde plaats van Duiven. Wil je echt de deur niet uit of heb je altijd weinig tijd bezoek dan www.expresswear.nl shop wanneer het jou uitkomt en laat het bezorgen wanneer het jou uitkomt of haal het op in een van onze vestigingen wanneer het jou uitkomt. Express Wear doet alles om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken en biedt graag service waar andere winkels het vaak laten liggen.

De plaats Duiven

De gemeente Duiven maakt deel uit van de streek de Liemers deze streek is gelegen in Gelderland ten zuid-oosten van Arnhem aan de snelweg A12, tevens maakt Duiven deel uit van de stadsregio Arnhem - Nijmegen.

Het aantal inwoners van de gemeente Duiven bedraagt rond de 25.600 inwoners, de hele streek de Liemers heeft zo’n 100.000 inwoners.

Graag tot ziens bij Express Wear Duiven onze collega’s helpen u graag.

Adres

Pastoriestraat 36
6921 BX, Duiven
Telefoon 0316-268397
 • Openingstijden

 • MaandagOp afspraak weer geopend
 • DinsdagOp afspraak weer geopend
 • WoensdagOp afspraak weer geopend
 • DonderdagOp afspraak weer geopend
 • VrijdagOp afspraak weer geopend
 • ZaterdagOp afspraak weer geopend
 • Zondag

Koopzondagen / afwijkende openingstijden:

2021

02-04-2021: Goede vrijdag geopend tot 18:00u
04-04-2021: GESLOTEN ivm Pasen
05-04-2021: GESLOTEN ivm Pasen
27-04-2021: Koningsdag gesloten
13-05-2021: Hemelvaart gesloten
23-05-2021: Pinksteren gesloten
24-05-2021: Pinksteren gesloten
Express Wear DuivenExpress Wear DuivenExpress Wear DuivenExpress Wear Duiven