Shop the look

Je wilt een outfit samenstellen, maar kunt wel de nodige inspiratie gebruiken? Speciaal voor jou hebben wij de Shop The Look pagina in het leven geroepen! Op deze pagina vind je allerlei mooie outfits welke samengesteld zijn met items van verschillende heren- en damesmerken uit ons assortiment! Zo kun je in één oogopslag zien wat de combinatiemogelijkheden zijn of het complete outfit bestellen!

Op onze Shop The Look pagina vind je diverse mooie outfits van verschillende dames en herenmerken uit ons assortiment! Er is voor iedereen wel een geschikte look te vinden! Met ruim 40 jaar ervaring in de modebranche is Expresswear.nl een specialist op het gebied van mode en vrijetijdskleding! Benieuwd naar de mooie looks en outfits welke wij speciaal voor jou hebben samengesteld? Scrol snel door onze Shop The Look pagina en laat je inspireren! Mocht je benieuwd zijn naar alle merken uit ons assortiment? Bekijk dan onze pagina waar al onze merken voor je op een rijtje zijn gezet!

Laat je inspireren

We weten dat een outfit samenstellen niet altijd de gemakkelijkste taak is. Er zijn zoveel verschillende mooie items, zoveel kleuren en zoveel gelegenheden waar je rekening mee moet houden… Met onze Shop The Look pagina proberen we je een handje te helpen! Op onze Shop The Look pagina zie je afbeeldingen met verschillende looks, welke wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. Mocht er een look of outfit tussen zitten welke helemaal bij je past, klik dan eens op de outfit! Je ziet dan de outfit en de artikelen waarmee deze outfit is samengesteld! Zo kun je dus meteen zien met welke items de outfit is samengesteld en of deze nog op voorraad zijn! Ideaal toch? Liever persoonlijk advies? Expresswear.nl heeft naast haar webshop ook nog 6 winkels waar je terecht kunt voor de mooiste collecties en advies! Laat je inspireren en wie weet heb je jouw favoriete outfit sneller gevonden dan je zou durven denken! 

Je Shop The Look outfit online bestellen

Alle items van de verschillende looks op onze Shop The Look pagina zijn eenvoudig te bestellen op Expresswear.nl! Met ruim 40 jaar ervaring in de modebranche is Expresswear.nl een specialist op het gebied van mode en vrijetijdskleding. Je favoriete outfit bestel je dan ook in een betrouwbare en veilige shopomgeving! Bestellingen boven de 75 euro worden bij ons gratis verzonden en om het nog aangenamer te maken: retourneren is ook gratis wanneer je op Expresswear.nl besteld! Online bestellen en afhalen in de winkel? Geen enkel probleem! Naast onze webshop kun je Expresswear.nl ook vinden met fysieke winkels in Gendt, Duiven, Bemmel, Wijchen en Zevenaar! Betalen online kan doormiddel van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld betalen met creditcard, betalen met iDeal of Achteraf Betalen met Billink!