De nieuwe aanvulling Studio Anneloes Wine & Dine is binnen!

Meer menu Onze blogs

Black Bananas

Meer menu

Op Expresswear.nl vind je nu het enorm populaire merk Black Bananas! Wat op de Caribbean begon als een stageopdracht, is inmiddels uitgegroeid tot één van de Nederlands meest bekende modemerken onder de jongeren. Oprichter en ontwerper: Wesley Balnikker ontwierp een T-shirt voor een vriend, die het shirt vervolgens tijdens een avond uit droeg. Vervolgens kwamen er een hoop complimenten op het T-shirt en besloot Wesley weer terug in Nederland een kledinglijn te ontwerpen genaamd Black Bananas. 

 

 

Merk

Black Bananas is een merk wat bekend is onder de jongeren, wat comfortabel zit en stoer oogt. Het merk Black Bananas kenmerkt zich door de high-end kleding met een gave streetwear look. De diversen kleding items zijn allen goed te combineren binnen de kledinglijn. Tevens zijn de items in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er voor ieder wat wils is. Ze vinden dat elke klant steeds weer iets nieuws verdient wanneer ze dat willen en daarom brengen ze elke maand gave nieuwe items op de markt.

Kenmerkend aan Black Bananas

Kenmerkend aan de collectie van Black Bananas zijn met name de felle kleuren, waaronder geel, roze, lichtblauw maar ook zijn er producten in wat rustigere kleuren als donkergroen, zwart, donkerblauw, grijs of wit. Zo is er voor ieder wat wils die graag meegaat met de laatste trends. Het merk zelf staat bekend om de stoere en sportievere look. 

Assortiment op Expresswear.nl

We hebben diverse gave items van het merk Black Bananas in ons assortiment. Zo vind je bij ons onder andere  Black Bananas sweaters en Black Bananas hoodies en nog meer gave items! Al deze items zijn voorzien van een strak design en het bekende merklogo ‘Black Bananas’. We hebben items van dit gave merk in verschillende kleuren, zodat je ook nog eens kunt afwisselen. Met al deze items kun je verschillende gave outfits samenstellen, welke je het gehele jaar door en tijdens alle gelegenheden kunt dragen!

Wil jij de deur uit met een outfit waarmee je gegarandeerd de show steelt? Bekijk hier ons aanbod aan Black Bananas herenkleding.