Submenu

Express Wear Winterswijk

Express Wear Winterswijk

Express Wear Winterswijk is sinds 2008 gevestigd in het centrum van Winterswijk aan de Wooldstraat 41. Express Wear heeft hiermee de winkel Costello overgenomen, enige tijd is deze winkel onder de naam Costello by Express Wear voortgezet vanaf medio 2011 is de naam Costello totaal verwijderd en sindsdien draagt het de volwaardige formule naam Express Wear. We hebben voor deze geruisloze naamsverandering gekozen omdat Costello Winterswijk een gevestigde naam was in Winterswijk en de klant hier rustig aan te laten wennen. Het assortiment van Express Wear is op artikelgroep niveau hetzelfde gebleven met herenkleding en dames kleding echter het prijsniveau is stuk lager geworden. Express Wear Winterswijk is de meest oostelijke gelegen winkel van Express Wear, dit is de enige winkel in de Achterhoek van Express Wear. Het Winkelcentrum van Winterswijk heeft een enorm gevarieerd winkelaanbod in veel diverse branches, het zijn voornamelijk zelfstandige plaatselijke ondernemers maar de laatste jaren zie je een toename van groot filiaal bedrijven. Dit aantrekkelijk en gezellige winkelcentrum trekt veel klanten van buitenaf aan, denk hierbij aan plaatsen als, Lichtenvoorde, Groenlo, Aalten, Eibergen, Dinxperlo, Meddo en bijzonder veel Duitse klanten. Op woensdag en zaterdag is er altijd een gezellige markt met veel verschillende marktkooplui, wat enorm veel klanten trekt, voornamelijk bij Duitsers is de markt en de weekenden erg in trek.

De plaats Winterswijk

De Gemeente Winterwijk is gelegen in Gelderland in de regio de Achterhoek en grenst voor een groot gedeelte aan Duitsland. De plaats Winterswijk telt rond de 24.000 inwoners, de gemeente Winterswijk telt ook veel buitengebieden en buurtschappen als Meddo, Huppel, Henxel, Ratum, Brinkheurne, Kotten, Woold, Miste en Corle, met deze buurtschappen en buiten gebieden meegerekend heeft de gemeente Winterswijk rond de 29.000 inwoners.

Onze medewerkers van Express Wear Winterswijk zijn u graag van dienst met het samenstellen van een nieuwe trendy of basic outfit, dames of heren, groot of klein budget, geen probleem we helpen u graag. Zeg je kleding Winterswijk of kleding Achterhoek dan zeg je Express Wear.

Adres

Wooldstraat 41
7101 NN, Winterswijk
Telefoon 0543-531550
 • Openingstijden

 • Maandag
 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag
 • Zondag
Express Wear WinterswijkExpress Wear WinterswijkExpress Wear WinterswijkExpress Wear Winterswijk