Verzendkosten / Levertijd / Ophalen in winkel

 

Verzendkosten

U betaald bij Express Wear geen bezorgkosten boven een bestelbedrag van EUR 75,- voor verzending binnen Nederland, onder de EUR 75 rekenen wij EUR 4,95 per pakket. Voor Duitsland rekenen wij EUR 7 per pakket. Voor België rekenen wij onder de EUR 75,- EUR 5,95 per pakket. Boven de EUR 75,- is verzending gratis. Bij retourneren via de webshop ontvangt u uw geld terug op de rekening waarmee u de bestelling voldaan heeft, let wel op dat wanneer het bedrag na retourneren onder de €75,- komt er alsnog €4,95 verzendkosten berekent wordt, dit houden we in mindering bij de terugboeking. Bij een gehele retournering worden de verzendkosten en transactiekosten teruggeboekt wanneer u gebruik maakt van het herroepingsformulier.

 

Levertijd

We streven er naar om bestellingen die voor 13:00 uur geplaatst zijn de volgende werkdag door PostNL te laten bezorgen. Onze uiterste levertermijn is 4 werkdagen. Afhankelijk van de hoogte van de voorraad. Indien het langer duurt ontvangt u hiervan bericht.

 

Ophalen in de winkel

Nieuw en uniek! Bestel uw artikelen online en haal uw order af bij één van onze filialen. U kunt ze passen en in de winkel afrekenen, zo heeft u altijd de artikelen die u mooi vindt in een filiaal naar uw keuze. Vind u de artikelen toch niet mooi genoeg of past u ze niet? Dan hoeft u ze niet te kopen.

X sluiten