Submenu Veel gestelde vragen

SALE prijzen

SALE prijzen en volgende rondes

Bij Express Wear hebben we natuurlijk af en toe sale actie's. Wij werken in verschillende sale rondes en per seizoen. Het kan dus zijn dat het ene artikel een hogere korting heeft dan een ander artikel.

Ook kan het zijn dat wij een aantal weken later de artikelen verder in de sale doen waardoor dezelfde artikelen meer korting krijgen. Wanneer u een bestelling geplaatst heeft en een artikel gaat net na uw bestelling (binnen 5 dagen) in de sale of een ronde verder waardoor het artikel goedkoper wordt kunnen wij u een korting aanbieden in de vorm van een tegoed voor een volgende bestelling. Helaas kunnen wij in dit geval GEEN bedrag crediteren. In alle andere gevallen kunnen wij helaas geen vergoeding aanbieden omdat het sale betreft en de sale is om de laatste maten te verkopen, anders was het artikel wellicht aan een andere klant verkocht. Sale wordt niet door ons bij de leverancier bijbesteld.

Wij hebben ervoor gekozen om de percentage korting bij de SALE prijzen te plaatsen in een afbeelding. Deze kan wat afwijken gezien het percentage niet achter de komma weergeeft. Het is dus een percentage indicatie. De prijs die erbij vermeld staat is altijd juist.