Submenu Onze blogs

Black Bananas!

Submenu

Vanaf nu is het gave streetwear merk Black Bananas weer te verkrijgen op Expresswear.nl. Razend populair, helemaal van deze tijd en enorm geliefd onder het winkelend publiek. Een uitstekend merk voor een ieder die de laatste mode en trends nauwlettend in de gaten houdt. Het Nederlandse merk is ontstaan op de Caribbean. High- end kleding met een gave streetwear look.

We hebben diverse gave items van het merk Black Bananas in ons assortiment. Zo vind je bij ons onder andere  Black Bananas sweaters en Black Bananas hoodies en nog meer gave items! Al deze items zijn voorzien van een strak design en het bekende merklogo ‘Black Bananas’. We hebben items van dit gave merk in verschillende kleuren, zodat je ook nog eens kunt afwisselen. Met al deze items kun je verschillende gave outfits samenstellen, welke je het gehele jaar door en tijdens alle gelegenheden kunt dragen!

Wil jij de deur uit met een outfit waarmee je gegarandeerd de show steelt? Neem dan zeker even een kijkje bij ons aanbod Black Bananas herenkleding.

Ons aanbod Black Bananas herenkleding vind je hier.