Over Express Wear

Express Wear heeft 6 vestigingen in de dorpen en plaatsen om Arnhem en Nijmegen. Sinds juni 2011 hebben we ook een webshop om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze doelgroep is jongens, meisjes, dames en heren vanaf 15 jaar, die er leuk, verzorgd en in kleding van deze tijd bij willen lopen. We opereren in het midden/hoge segment van de jeans of jeans gerelateerde merken. Het is een bedrijf met ca. 30 medewerkers.

Hoe is Express Wear ontstaan?

1974- De opening
De eerste winkel is geopend in Angeren. Dit was een algemene textielzaak. Het assortiment bestond uit: knopen, ritsen, garen, lingerie, dames- heren en kinderkleding. Deze winkel werd geopend onder de naam Reuser.

1978- Uitbreiding
In dit jaar is een flinke uitbreiding geweest, jeans en vrijetijdskleding werden aan het assortiment toegevoegd. De naam werd veranderd in Jeansshop Reuser.

1983- Gendt
Opening van filiaal in Gendt, in deze winkel werd alleen vrijetijdskleding verkocht.

1984- Duiven
Opening filiaal in Duiven.

1986- Westervoort
Ook in Westervoort werd in dit jaar een winkel geopend. Ons winkelpand in Angeren werd verkocht.

1987- Grote veranderingen
De winkel in Gendt werd te klein, we waren toe aan een groter pand. We zijn verhuisd naar een groter pand in Gendt. Ook hebben we een centraal magazijn aangeschaft.
Verder heeft er nog een naamsverandering van Jeansshop Reuser naar Express Wear plaats gevonden.

1989- Didam
Opening nieuw filiaal in Didam.

1993- Bemmel
Opening nieuw filiaal in Bemmel.

1994- Wijchen
Opening nieuw filiaal in Wijchen.

1995- Vekoop filiaal
Verkoop van filiaal Didam aan oud medewerker van Express Wear.

1999- Beuningen
Opening nieuw filiaal in Beuningen.

2000- Westervoort
Het filiaal in Westervoort verhuist in dit jaar naar een andere locatie. De oude locatie werd een stuntwinkel.

2002- Wijchen
De winkel in Wijchen loopt zo goed dat deze uitgebreid wordt. Bij het filiaal wordt een extra pand gebouwd en gaat van 100 naar 150m2.

2003- Westervoort
In dit jaar wordt de stuntwinkel in Westervoort opgeheven.

2004- Druten (tijdelijk)
Grote magazijn verkoop Outletstore in Druten. (tijdelijke verkoop)

2005- Winterswijk
Grote magazijn verkoop Outletstore in Winterswijk. (tijdelijke verkoop)

2006- Renkum (tijdelijk)
Grote magazijn verkoop Outletstore in Renkum 9. (tijdelijke verkoop)

2007- Zevenaar
Opening Express Wear Zevenaar.

2008- Vernieuwde formule
Verbouwing van filiaal Gendt, naar vernieuwde Express Wear formule. Er wordt een nieuw interieur aangeschaft die super trendy is. Ook wordt de winkeloppervlakte uitgebreid.
Overname van de winkel Costello in Winterswijk van andere ondernemer. Deze naam was zo bekend in het dorp, dat we deze hebben behouden.
Grote magazijn verkoop Outletstore in Didam. (tijdelijke verkoop)

2009- Verbouwing
Verbouwing van filiaal Wijchen naar vernieuwde Express Wear formule.
Verbouwing van filiaal Bemmel, vernieuwde Express Wear formule en uitbreiding van vloeroppervlakte naar 150m2.

2011- Express Wear voor heel Nederland
Dit was het jaar waarin wij onze webshop hebben gelanceerd. Op deze manier kan Express Wear haar klanten nog meer van dienst zijn en kan er 24 uur per dag aankopen gedaan worden. In dit jaar begon ook de verbouwing van ons filiaal in Winterswijk. De naam Costello by Express Wear is gewijzigd naar Express Wear en onze bekende Express Wear formule is toegevoegd aan dit filiaal.

2012- Outlet
Ons filiaal in Beuningen is omgezet naar een outlet filiaal. Ons filiaal in Duiven is per 31 oktober 2012 verhuisd naar het vernieuwde winkelcentrum in Duiven aan de Pastoriestraat 36. Ons oude pand in Duiven is tijdelijk een outlet filiaal geworden.

2013- Veranderingen winkels
In dit jaar hebben wij ons filiaal in Beuningen gesloten en het filiaal in Westervoort is veranderd in een outlet filiaal.

2014- Webshop
In 2014 hebben wij ons filiaal in Westervoort gesloten.
In december dit jaar is er een vernieuwde webshop van www.expresswear.nl live gegaan. Deze versie is klantvriendelijker en heeft een professionelere uitstraling.

2015- Wat hebben we nu?
Naast onze fysieke winkels in Gendt, Bemmel, Duiven, Zevenaar, Wijchen en Winterswijk, hebben wij een webshop die met de tijd mee gaat en waar wij een groot aanbod dames en heren kleding van  bekende topmerken aanbieden.

2016- Stijgende lijn! 
De combinatie van clicks en bricks is een super goede formule voor Express Wear. Ook zien we dat onze webshop groeiende is. Dit alles kan alleen maar door het vertrouwen wat de klant in ons heeft. Onze dank hier voor!

2017- Nieuwe webshop 
In dit jaar hebben we besloten om wederom onze webshop te vernieuwen. Zo hebben wij een klantvriendelijkere webshop gerealiseerd welke in het gebruiksgemak een stuk vooruit is gegaan. Ook zijn er enkele aanpassingen gedaan om de webshop overzichtelijker te maken en een bestelling plaatsen zo gemakkelijk als mogelijk te laten zijn voor onze klanten. We willen de stijgende lijn graag voortzetten en daar horen vernieuwingen bij.

X sluiten