KLIK HIER --->De Nieuwe collectie Studio Anneloes Summer Essentials is binnen!

Meer menu Klantenservice

Betalen met AfterPay

 – Achteraf betalen (Nederland)

 

AfterPay voert voor www.expresswear.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay.
Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone.
In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren.
AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.
Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.
AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement.
Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.
Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

 – Achteraf betalen (België)

 

AfterPay voert voor www.expresswear.nl het volledige achteraf betaalproces uit.
Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail.
In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren.
AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.
Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.
AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement.
Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode.
U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

 

Juridische uitleg:

 

De juridische grondslag voor de rechtmatige verwerking van je gegevens conform artikel 8 van de Wet bescherming persoonsgegevens en artikel 6 van de Europese Privacy Verordening is:
- dat de verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst die je bent aangegaan door in de kassa van de webwinkel te kiezen om te betalen via AfterPay;
- dat je gegevens bewaart om te voldoen aan de wettelijke bewaarplicht uit hoofde van diverse wetten waaronder maar niet beperkt tot de Algemene Wet inzake Rijksbelastingen.
Om te voldoen aan de wettelijke plichten en om de uitvoering van de overeenkomst te bewerkstellingen, worden gegevens gevraagd en verwerkt. AfterPay verwerkt alle persoonsgegevens met in achtneming van de wettelijke regels voor:
- het kunnen uitvoeren van haar dienstverlening en dus het uitvoeren van de overeenkomst;
- voor statistische, wetenschappelijke en risk management doeleinden;
- voor haar invorderingstraject;
- voor haar financiële administratie;
- het voldoen aan wettelijke verplichtingen.


Welke gegevens verwerken we?

 

- Voornaam en achternaam
AfterPay spreekt je graag persoonlijk aan in alle communicatie. Er worden al genoeg onpersoonlijke berichten verstuurd. Of het nu gaat om de digitale factuur die je van ons ontvangt of een herinnering via SMS of voicemail, we willen je altijd persoonlijk aanspreken. Adres en woonplaats Mocht het een keer niet lukken om je digitale factuur naar je e-mailadres te sturen, maken we graag gebruik van je adresgegevens om je per post tijdig je factuur te sturen.

- Geslacht en geboortedatum
Om je correct aan te kunnen spreken in communicatie over je betaling vragen we je geslacht door te geven. Op basis van je geboortedatum bepalen we of je meerderjarig bent en gebruik kunt maken van onze betaalmethode.

- Telefoonnummer
We nemen graag snel contact met je op als dat nodig is. We bellen nog even als er iets onduidelijk is. Ook kunnen we een sms sturen om je aan je onbetaalde factuur te herinneren. Soms bellen we na afloop om te vragen of alles goed is gegaan.

- E-mailadres
Je krijgt een e-mail na je bestelling met algemene informatie over AfterPay. Vervolgens ontvang je van ons je digitale factuur per e-mail en eventuele herinneringen. Service berichten over ontvangen betalingen sturen we je ook via de e-mail. We houden contact en zijn graag transparant in ons proces. We e-mailen je onze reactie wanneer jij ons jouw mening hebt laten weten. Aanbiedingen en nieuwsbrieven, die krijg je ook per e-mail. Als je daarvoor toestemming geeft natuurlijk. Ontvang je liever geen nieuwsbrieven of aanbiedingen? Je uitschrijven kan via de klantenservice, of via de link onderaan de nieuwsbrief zelf.

- IP-adres
In een winkel herkennen we je aan je gezicht, op internet kijken we naar je IP-adres. Het liefst vertrouwen we iedereen. Maar soms moeten we klantgegevens gebruiken om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Je IP adres is daarvoor een hulpmiddel. En als je je echt héél verdacht maakt, moeten we je gegevens doorgeven aan overheidsinstanties.

- Betaalgegevens
Om je betaling te kunnen verwerken, maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer je met iDEAL of overboeking betaalt, worden je gegevens, waaronder je IBAN-nummer, in onze administratie opgeslagen om de betaling aan jouw order te kunnen koppelen. Daarnaast gebruiken wij bij een eenmalige machtiging het IBAN-nummer dat je hebt opgegeven om het openstaande bedrag te incasseren. Tot slot gebruiken we je IBAN-nummer wanneer je geld van ons terugkrijgt.

- Moet een webshop ook maatregelen treffen?
Ja, alleen hoeven hier geen aanvullende afspraken of een overeenkomst met AfterPay te worden gesloten. Voor vragen over onze verwerking kun je de informatie uit dit document gebruiken en/of verwijzen naar ons privacystatement. Voor vragen over de AVG kun je webshops verwijzen naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens, link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/europese-privacywetgeving/voorbereiding-op-de-avg.