Submenu BLOG

HotelDeal

In samenwerking met Hoteldeal.nl hebben we een leuke actie bedacht voor al onze klanten. Bij elke bestelling op Expresswear.nl ontvang je van ons een persoonlijke kortingscode (zolang de voorraad strekt), waarmee je maar liefst €20,- korting ontvangt wanneer je een leuke actie boekt op Hoteldeal.nl! Heb jij je outfit voor een weekendje weg al in huis?

 

Banner HotelDeal.nl

 

Er even tussenuit

Toe aan een verblijf in een heerlijk wellness resort of even lekker een weekendje weg? Gebruik dan jouw persoonlijke kortingscode en profiteer van €20,- op je boeking! De korting is geldig op alle acties van Hoteldeal.nl. Nieuwsgierig naar alle beschikbare acties? Bekijk ze allemaal op https://hoteldeal.nl/ en profiteer met jouw kortingscode!

 

Hoe is mijn code te verzilveren?

- Bekijk en kies één van de vele aanbiedingen op de website van Hoteldeal.nl. Jouw kortingscode is geldig bovenop de huidige korting die al van toepassing is op deze deals. Dubbel voordeel dus!
- Selecteer een beschikbare datum in de kalenderweergave en selecteer daarna het aantal kamers dat je graag wilt boeken.
- Bij ‘Persoonsgegevens’ kun je klikken op ‘Kortingscode activeren? Klik hier’. Vul hier jouw unieke kortingscode (zie voorkant flyer) in en klik vervolgens op ‘Verzilveren’.
- Na het uitvoeren van de vorige stappen, zal er €20,- in mindering worden gebracht op het totaalbedrag van jouw boeking. De unieke kortingscode is slecht een keer te gebruiken. We wensen je alvast heel veel plezier!

 

Voorwaarden actie

- Kortingscode is niet geldig i.c.m. andere kortingscodes en/of vouchers
- De kortingscode is slechts één keer te gebruiken en wordt slechts één keer verstrekt
- De kortingscode is in te wisselen t/m 31 juli 2018

 

Shop alvast je outfit voordat je gaat!

Tijdens een weekendje weg mag comfortabele kleding natuurlijk niet ontbreken! Bekijk onze damescollectie of herencollectie en stel je ideale outfit samen!