Nieuwe collectie Studio Anneloes Fabulous at Every Age is binnen!

Meer menu

Express Wear Gendt

 

Express Wear Gendt

Express Wear is dé Jeans & Casual kledingwinkel van Gendt en omstreken, populaire en trendy kleding voor dames, heren jongens en meisjes van veel verschillende bekende merken en in alle prijsklassen. Express Wear is al vanaf 1983 gevestigd in het centrum van Gendt, eerst onder de naam Jeansshop Reuser en vanaf 1987 verhuisd naar het huidige pand aan de Dorpstraat 36A waar voorheen het postkantoor gevestigd was, tijdens deze verhuizing in dezelfde straat is de naam gewijzigd in Express Wear. Door de loop der jaren veelvuldig verbouwt om aan de laatste trends te voldoen en de klant steeds te blijven inspireren.

Je kunt wel zeggen dat Express Wear een echt begrip is onder de bevolking van Gendt en omliggende plaatsen en iedereen weet wie Express Wear is en waar ze voor staat “Trendy Kleding van deze tijd voor dames en heren van bekende merken, waarbij de service naar de klant hoog in het vaandel staat” de klant staat hier altijd centraal. Je kunt voor de deur parkeren zonder parkeerkosten of blauwe zone, zelfs de bus (lijn 33) stopt voor de deur. Dit zijn natuurlijk gemakken waar je bij niet veel winkels van kunt profiteren. Waarom de hele stad door slenteren en hoge parkeerkosten betalen en een halve dag kwijt zijn als het zo makkelijk kan. De medewerkers van Express Wear Gendt staan dag in dag uit voor je klaar om je in ongedwongen sfeer te adviseren met je nieuwe outfit. 

Express Wear heeft in de omgeving van Gendt nog een vestiging in Bemmel, dit is op ca. 7 KM afstand. De overige vestigingsplaatsen zijn Duiven, Zevenaar, Wijchen en Winterswijk. Als je dus zoekt naar kleding voor dames of heren in Lingewaard of in Gelderland dan moet je bij Express Wear zijn. Liever de deur helemaal niet uit ga dan naar www.expresswear.nl en laat je kleding thuisbezorgen wanneer het jou uitkomt of haal het op in de winkel wat jouw voorkeur heeft, we maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk.

De plaats Gendt

Gendt ligt in Gelderland aan de rivier de waal tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, telt rond de 7.200 inwoners. Gendt heeft stadsrechten vanaf het jaar 1233, in het jaar 2001 is de gemeente Gendt samengegaan met de omliggende gemeente Bemmel en Huissen als Gemeente Lingewaard ook de dorpskernen Ressen, Haalderen, Doornenburg en Angeren zijn hieraan toegevoegd en vormen samen De Gemeente Lingewaard. Het inwoners aantal van deze totale gemeente Lingewaard zijn per 2014 rond de 46.000 inwoners.

Graag tot ziens bij Express Wear Gendt.

 

Adres

Dorpstraat 36a
6691 AZ, Gendt
Telefoon 0481-421168
  • Openingstijden

  • MaandagDefinitief gesloten
  • DinsdagDefinitief gesloten
  • WoensdagDefinitief gesloten
  • DonderdagDefinitief gesloten
  • VrijdagDefinitief gesloten
  • ZaterdagDefinitief gesloten
  • Zondag

Koopzondagen / afwijkende openingstijden:

 Express Wear GendtExpress Wear GendtExpress Wear GendtExpress Wear Gendt