Submenu Corona maatregelen

Corona maatregelen

Om het aantal besmettingen van het Coronavirus zo laag mogelijk te houden, zijn er inmiddels al diverse maatregelen ingevoerd door de overheid. Ook bij Express Wear hebben we diverse maatregelen getroffen.

De winkels:
Voor onze winkels hebben we besloten om onze filialen te sluiten tot in ieder geval 6 april! Online bent u van harte welkom!

PostNL
Er komen ook steeds meer vragen over de bezorging van post en pakketten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. We laten de pakketten daarom tot op heden zoals u van ons gewend bent bezorgen. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, neemt de PostNL wel extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van de medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop.

Contactloos bezorging van pakketten

Vanaf 17-03-2020 worden pakketten niet meer fysiek overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen. Volgens de eerder aangekondigde maatregel tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst door de laatste 3 tekens van de legitimatie te noteren.

Meer informatie
Via postnl.nl/corona wordt u op de hoogte gehouden van de actuele situatie die betrekking hebben op de bezorging van de post en de pakketten.