Studio Anneloes Around the Pool is binnen!

Meer menu Onze blogs

Winkelen op afspraak

Meer menu

YES, onze deur gaat weer een klein stukje open! En wat hebben wij je gemist, wij hopen dat alles goed met je gaat in deze bizarre tijd.

Vanaf woensdag 3 maart is het mogelijk te winkelen op afspraak in jouw favoriete Express Wear filiaal. Het ‘’ophalen in de winkel’’ van online bestellingen is vanaf 3 maart ook weer mogelijk. Dit kan echter alleen op afspraak. De winkel neemt contact met je op zodra jouw bestelling klaar ligt en plant samen met jou een afspraak in.

Maak een afspraak

Je kunt telefonisch een afspraak maken bij het gewenste filiaal, één van onze collega’s zal samen met jou naar een geschikt moment zoeken om te komen shoppen. Bij geen gehoor of buiten de openingstijden om kun je de winkel mailen met een terugbelverzoek. Laat daarin je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen.

Gendt              0481-421168   gendt@expresswear.nl
Duiven             0316-268397   duiven@expresswear.nl
Bemmel          0481-461137   bemmel@expresswear.nl
Wijchen           024-6424880   wijchen@expresswear.nl
Zevenaar        0316-343031   zevenaar@expresswear.nl

Goed om te weten

Wij staan voor je klaar van maandag t/m zaterdag van 10:00-17:00 uur, en werken standaard met tijdvakken van 30 minuten. Mocht je meer tijd willen reserveren kan dat natuurlijk in overleg. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Een mondkapje dragen en 1,5m afstand bewaren is in de winkel verplicht. Wanneer je klachten hebt verzetten wij in overleg de afspraak.

Kom kennis maken met de nieuwste voorjaarsitems en profiteer van onze sale collectie.