De nieuwe collectie Studio Anneloes Eye of the Tiger is binnen!

Meer menu BLOG

Trends mannen najaar 2019

De zomer is voorbijgevlogen en maakt plaats voor het najaar! De jassen verschijnen weer overal in de winkels, de sjaals en handschoenen liggen ook al klaar. Niet getreurd! Ieder seizoen heeft zo zijn eigen charmes. Het is dus tijd om de nieuwe modetrends, trendkleuren en materialen voor mannen te bekijken. Qua modetrends voor mannen zijn de trends hier op een rij gezet voor je!

Trendkleuren voor mannen in het najaar!

Ieder seizoen worden er trendkleuren bepaald in samenwerking met Pantone. Zo staat er voor het jaar 2019 de kleur Coral Living centraal als de kleur van het jaar! Voor de trendkleuren van de mannen geldt allereerst Black is back! Je ziet ook veel monochroom kleuren voorbijkomen waarbij de complete outfit in één kleurtint is. Zo kun je bijvoorbeeld van top tot teen helemaal gekleed gaan in het donkerblauw, zalmroze, beige of gewoon helemaal in het zwart!

Materialen en prints voor mannen in het najaar

Qua materiaal zijn leren jassen voor mannen populair in het najaar. Daarnaast zijn er ook meerdere combinaties mogelijk met prints. Panterprint is al een tijdje bekend en populair onder de vrouwen, maar in dit seizoen mogen de mannen ook gerust panterprint gaan combineren. Met een panterprint kun je een stoere look creëren, waarbij je een mooi opvallend detail hebt! Let op maak het niet te druk met verschillende prints door elkaar. Verder zien we ook dat voor de mannen de enkellaarzen terug zijn van weg geweest.

 

Welke stijlen gaan we veel terugzien?

Naast de panterprint, een monochrome stijl waarbij je gehele outfit in één kleurtint is. Zijn er voor de extra koudere dagen nu ook lange sjaals erg populair. Of je nu een grote lange sjaal draagt in één kleur of juist met een patroon. Hierbij geldt hoe uitbundiger hoe beter! Wil je inspiratie opdoen voor een mooie garderobe? Bekijk ook eens onze collectie voor mannen.

Combineren met diversen merken

Je kunt de panterprint voor mannen het beste combineren met neutrale kleuren. Zo zijn er in het assortiment van PME Legend vele stoere neutrale artikelen verkrijgbaar waaronder mooie jeans, overhemd en een fijne jas voor tijdens dit seizoen. Ga je liever voor echte klassiekers of klassiekers in een modern jasje? Dan is Tommy Jeans een mooi merk om een tijdloze stijl te creëren.