Submenu BLOG

Superdry winterjassen

De koude wintermaanden komen er weer aan en de temperaturen zullen weer gaan dalen. De regendruppels zullen weer sierlijk uit de lucht komen vallen en de sneeuwkristallen zullen de wegen en daken weer gaan bekleden. Kortom: tijd voor een goede winterjas!

Voor een goede winterjas ben je bij het merk Superdry aan het juiste adres. Superdry is een hedendaags merk met geweldige designs voor zowel dames en heren. De winterjassen zijn, net als andere items van Superdry, gemaakt van stoffen van een uitstekende kwaliteit, met veel verschillende soorten wassingen en voorzien van unieke details en prachtige kleuren. Dit alles is enorm mooi, maar ook de pasvorm is geweldig! Al deze punten maakt het dat Superdry een wereldwijd fenomeen is op het gebied van winterjassen en andere vrijetijdskleding.

 Superdry is een Engels merk, maar laat zich inspireren door de stad Tokyo in Japan. Een mengelmoes van de Britse kleermakerswerk en Japanse en Amerikaanse invloeden, maken de winterjassen van Superdry een lust voor het oog. De prachtige details, de felle kleuren en de mooie opdrukken zorgen er voor dat men graag in een winterjas van Superdry gezien wilt worden! Superdry heeft ruim 150 winkels geopend en ligt daarnaast ook nog in honderden andere winkels over de hele wereld! Superdry is bekend in meer dan 90 landen te Azië, Europa, Australië en Amerika. Big happening dus!

jas_superdry

Superdry is voor iedereen die zichzelf wel in een hippe jas ziet lopen. Superdry is voor een ieder die daarnaast ook op zoek is naar een jas die van een goede kwaliteit is. Superdry is voor iedereen!

De winterjassen van Superdry zijn geschikt voor alle gelegenheden. Ideaal als je het ons vraagt! De winterjassen van Superdry worden ook veelal door celebraties gedragen. Het merk is in 2003 min of meer bekend geworden doordat David Beckham een winterjas van Superdry droeg, maar tegenwoordig zien we ook andere wereldsterren zoals Katy Perry, Zac Efron en Justin Bieber in de winterjassen van Superdry lopen. Daarnaast komen we de winterjassen en andere mooie items van Superdry ook overal in onze Nederlandse winkelstraten tegen en is de vraag naar items van Superdry enorm groot. Kortom: de winterjassen van Superdry zijn geliefd bij velen!

Expresswear.nl heeft een ruim aanbod winterjassen van Superdry in haar assortiment opgenomen voor zowel dames als heren. We hebben Superdry jassen in enorm veel verschillende varianten, zodat er altijd wel een mooie Superdry winterjas voor jou tussen zit! Met of zonder bontkraag, met een werkje, eigenzinnige print of gewoon een mooie effen kleur. Het kan allemaal! Met de winterjassen van Superdry trotseer jij de koude wind, regen en sneeuw!

Klik hier voor de Superdry winterjassen voor heren!

Klik hier voor de Superdry winterjassen voor dames!

Zorg dat je in de koude wintermaanden Superdry blijft en vind je ideale Superdry winterjas op Expresswear.nl! Je kunt de winterjassen van Superdry ook uitstekend combineren met bijvoorbeeld een van de Superdry shirts en tops voor dames , Superdry shirts voor heren of één van de vele andere Superdry items voor zowel dames als heren uit ons assortiment!