De nieuwe collectie Studio Anneloes Art by Nature is binnen!

Meer menu BLOG

Suedine is HOT!

Dit jaar zijn er weer heel veel trends, maar één die er echt uitspringt is suedine. Niet zo gek, want suedine is dankzij de natuurlijke kleuren eenvoudig te combineren en maakt van iedere outfit iets speciaals! Niet alleen de jurkjes van dit fijne materiaal doen het goed, ook de tops, jassen en rokjes zien we veel terugkomen!

En naast de favoriete kleuren cognac en zwart, hebben we nu ook velen andere kleuren, zoals zachtroze en mint. Ben jij helemaal weg van deze trend, maar weet je niet precies hoe je suedine het best kunt combineren? Wellicht helpen onderstaande tips jou hierbij.

Suedine

Suedine jas

De suedine jas combineert het best met een witte top en een mooie jeans. Dit zorgt voor rust in je outfit, waardoor de suedine jas een echte eyecatcher vormt in jouw outfit! Moet je in de winter de deur uit en wil je toch graag die ene leuke suedine jas aan? Combineer de jas dan met een warme sjaal en je gaat met een gestylde outfit de straat op.

Suedine rok

Wil je deze zomer echt de show stelen? Kies dan voor een suedine rok! Hij is niet alleen leuk, maar ook geschikt voor verschillende gelegenheden. Wanneer je uit gaat, naar kantoor moet of een dagje gaat relaxen: het is absoluut een wardrobe winner! Draag jouw suedine rok met een leuk gestreept topje en je bent klaar om de deur uit te gaan!

Suedine jurk

Heb jij deze zomer een festival op de agenda staan? Creëer dan je ultieme festivaloutfit met een suèdine jurk. Combineer hem met een stoer jasje en een paar mooie boots en je outfit is compleet. En reken er maar op jij jouw dansmoves kunt laten zien in de jurk! De stof valt namelijk soepel, waardoor jij ongestoord kunt bewegen! Wordt het kouder, maar wil jij jouw jurk toch blijven dragen? Dan kun je dit item ook zeker dragen met een panty en een paar leuke laarsjes.

Wil jij een mooi suedine item aan je garderobe toevoegen? Neem dan snel een kijkje op onze webshop! Happy shopping!