Submenu BLOG

PME Legend Generation 2

PME Legend staat al jarenlang bekend om hun populaire denimlijn, geïnspireerd door vliegeniers. Dit Nederlandse merk is niet voor niets vast in ons assortiment. De populaire jeanslijn met toppers als de Commander, Aviator en de Bare Metal zijn voor onze mannelijke klanten een garantie. Ideale pasvorm, perfecte kwaliteit en mooie wassingen. Goed nieuws voor jullie, mannen. Generation 2!

pme_legend_generation_2

Het is je vast niet ontgaan op televisie en internet, de nieuwe Generation 2 van PME Legend. De meest succesvolle modellen Commander, Aviator en de Bare Metal zijn voorzien van een nieuw jasje. Dezelfde stijl, dezelfde kwaliteit maar vernieuwd naar de veeleisende wensen van de man. De Generation 2 van PME Legend zorgt voor nog meer comfort, een geoptimaliseerde pasvorm en nieuwe details. Het comfort van deze Generation 2 zit ‘m met name in het gebruik van een nieuw type denim. De Generation 2 van PME Legend bevat stretch, waardoor ’t altijd meezit met deze denim! Het gaat slechts om een klein beetje stretch, dus je kunt gewoon jouw gebruikelijke maat aanhouden. Naast het comfort van stretch denim, richt de Generation 2 van PME zich ook op het toevoegen van extra details. Zo zijn de eerder genoemde modellen uitgerust met andere steekzakken aan de voorkant. De Commander Generation 2 heeft zelfs een extra zak, speciaal voor de smartphone of een andere gadget. Wat alle Generation 2 modellen gemeen hebben, is de moderne pasvorm van de jeans. De Commander 2, Bare Metal 2 en de Aviator 2 hebben allen een iets taps toelopende broekspijp. Daarmee valt de jeans net iets beter op de schoenen voor een afgeklede look.

Ben jij al overtuigd? Deze maand wordt de nieuwste reclame uitgezonden op televisie. De Generation 2 van PME Legend kun je eenvoudig herkennen aan de ‘2’ achter de modelnaam. Daarnaast zijn alle Generation 2 ook uitgerust met een speciaal label. De Commander 2 PTR985 komt in een mooie vintage wassing, een ideale partner die eenvoudig te combineren is. De Skymaster PTR650 is verkrijgbaar in een donkere wassing met subtiele vervagingen verspreid over de jeans. Wil je toch liever voor een ruige outfit gaan, dan is de Bare Metal 2 PTR975 jouw ideale jeans. Vervagingen vanaf de bovenbeen, mooie details op de zakken en een stoere achterkant.

 

 

De Commander 2, Aviator 2 en de Bare Metal 2 zijn allen te vinden in de nieuwe collectie bij Express Wear. Ontvang nu een exclusieve pasjes-houder (t.w.v. €12,95) van PME Legend, alleen bij aankoop van een nieuwe Generation 2 jeans!