De nieuwe collectie Studio Anneloes Art by Nature is binnen!

Meer menu BLOG

Dé jassentrend: de bomberjack!

Tijdens het shoppen van de lentecollectie hebben we heel wat trends gespot. Eén van onze favorieten is de bomberjack.
Hoewel de bomberjack al sinds de jaren 90 een musthave is, maakt hij keer op keer een comeback. Ook dit jaar is de stoere bomberjack favoriet bij veel bloggers. Voor zowel mannen als vrouwen is de bomberjack erg geschikt, en dat maakt ook dat ze zo populair zijn. En het leuke is, dat ze ook nog in veel kleuren en patronen verkrijgbaar zijn.

bomberjack

Bomberjack Gabbiano

In onze eigen collectie hebben we voor de heren de perfecte bomberjack! Verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw en rood. Dit jack kan alle seizoenen gedragen worden, fashionable en super handig! Draag de bomber van Gabbiano bijvoorbeeld in de winter boven een t-shirt in plaats van een vestje en in de lente als tussenjas. En dan hebben we natuurlijk ook nog de zomeravonden die om een jasje vragen. Pak dan de bomberjack uit de kast en je bent klaar!

TIP: De bomberjack is een echte blikvanger, dus match hem met rustige items om de jas extra goed tot zijn recht te laten komen. Combineer de bomber van Gabbiano bijvoorbeeld met met een long tee, een stoere jeans en een paar leuke sneakers en je outfit is af!